Стало відомо, про що буде перший урок у новому навчальному році в школах Прикарпаття

Новини, Суспільство

Цьогоріч навчання в українських школах розпочнеться у День знань – 1 вересня. Міністерство освіти та науки визначило тему першого уроку у новому навчальному році.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

У відомстві рекомендують його присвятити відзначенню 30-ї річниці незалежності України, пише УП “Життя”.

Вчителі під час підготовки уроку можуть скористатись матеріалами від Українського інституту національної пам’яті, які містять, зокрема, інформацію про етапи українського державотворення, відновлення незалежності, Конституцію Пилипа Орлика. А також ресурсами від ГС “Освіторія” для тематичного уроку до Дня Незалежності у 1-11 класах.

1 вересня заклади також можуть долучитися до інтерактивного уроку для учнів 1-6 класів, трансляція якого розпочнеться 1 вересня о 9:30 на YouTube-каналі “Освіторії”.

Загалом навчальний рік 2021-2022 року триватиме не менше 175 навчальних днів і повинен закінчитись не пізніше 1 липня наступного року.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.