Мер Івано-Франківська назвав умову роботи у міськраді: вакцинація

Новини, Суспільство

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків закликав співробітників міськради вакцинуватися від коронавірусу. Виключення зроблять для тих, кому не рекомендують вакцинуватися лікарі через протипоказання.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ASPI.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків написав на своїй сторінці у Facebook, що працівники виконавчого комітету міської ради мають бути 100% вакциновані. За його словами приймається єдина “відмазка”: коли лікар підтверджує протипоказання і виписує довідку. “Подобається-не подобається, ми є приклад для всіх.  Не хочете вакцинуватися – заяву на звільнення. Інакше буде депреміювання і скорочення. Це людей ми можемо мотивувати, закликати. А працівники міської ради повинні бути вакциновані. Даю два тижні”, – написав Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.