У городенківському храмі, де творив Пінзель, влаштували концерт творів бароко (відео+фото)

Новини, Суспільство

У рамках проєкту “Інноваційний культурно-туристичний маршрут “Пінзель.Return”, який впроваджує Городенківська міська рада за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства з розвитку туризму, у День міста та громади з незабутнім концертом прибув академічний камерний оркестр HARMONIA NOBILE Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк під керівництвом художнього керівника, концертмейстра, народної артистки України Наталії Мандрика.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Городенківської міської ради.

Міський голова Богдан Кобилянський висловив щиру подяку колективу за неймовірні емоції, подаровані жителям громади та гостям нашого покутського краю, під час неймовірного виконання класичних барокових творів у трьохсотлітніх стінах пам’ятки архітектури національного значення – Костелі Непорочного Зачаття Діви Марії.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 4 людини, люди грають на музичних інструментах та у приміщенні

На зображенні може бути: 9 людей та люди стоять

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.