США заявили, що завдали удару по авто зі смертниками ІДІЛ у Кабулі

Новини, Політика

США в неділю завдали авіаудару по автомобілю, в якому перебувало “кілька терористів-смертників” з ІДІЛ, перш ніж вони змогли нанести удар по американській військовій евакуації в міжнародному аеропорту Кабула.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на американських чиновників.

Деталі: Представник Талібану Забіхула Муджахід раніше заявив у зверненні до журналістів, що удар США був спрямований на терориста-смертника, який керував автомобілем, завантаженим вибухівкою.

Два американських військових чиновники, які говорили на умовах анонімності, назвали авіаудар успішним. За їхніми словами, внаслідок удару відбулися “значні вторинні вибухи”, що свідчать про наявність великої кількості вибухового матеріалу в автомобілі.

Станом на 29.08.2021р. в Івано-Франківській області протягом попередньої доби зареєстровано 57 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.