Франківчани вітають українців з Днем Незалежності України! (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Напередодні найголовнішого свята держави кореспонденти щоденної онлайн – газети Голос ІФ запитали у франківчан, що би вони хотіли побажати українцям на День Незалежності України!

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ приєднується до мільйонів побажань українцям у світі та зичить світлого майбутнього усім нам та прейдешнім поколінням!

“Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – 30 річниці з Дня Незалежності України! Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень!

Тож зичимо усім Вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління.

Нехай Господь береже всіх нас! Слава Україні!!!”

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.