Дощ не завадив: в Івано-Франківську відбувся забіг у вишиванках (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Сьогодні, 24 серпня, в Івано-Франківську відзначають День Незалежності України.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галицький кореспондент”.

Рівно 30 років тому Верховна Рада проголосила Україну незалежною державою. На честь цієї події сьогодні по всій країні відбуваються масштабні святкування.

Зокрема, о 9:00 на Вічевому майдані стартував забіг у вишиванках. Учасники, надягнувши національне вбрання, пробігли свій маршрут по середмістю Івано-Франківська. Бігуни могли обрати між дистанціями у 2 та 10 кілометрів.

Учасникам забігу частково стала на заваді погода – адже йшов дощ, а температура вранці становила +17 градусів. Втім, близько двохсот бігунів зі всієї України все одно вийшли на старт. Організатори забігу роздали всім бігові футболки із принтом вишиванки, щоб люди не псували вишиті сорочки під дощем.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.