У Коломиї потяг переїхав чоловіка, який лежав на колії (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У Коломиї потяг сполученням “Білгород-Дністровський – Чернівці” вчинив наїзд на чоловіка, який лежав на колії. Потерпілий загинув на місці аварії. Правоохоронці в рамках кримінального провадження встановлюють всі обставини.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

ДТП з потерпілим трапилася 18 серпня о 09:22. Правоохоронці встановили, що пасажирський потяг, рухаючись в сторону Чернівців, вчинив наїзд на 70-річного чоловіка, місцевого мешканця, який лежав на колії і від отриманих травм помер на місці події.

Зі слів машиніста, в’їжджаючи у поворот, він помітив на колії людину, тому одразу намагався сигналом звернутися до пішохода, але останній не реагував. 52-річний машиніст, мешканець Чернівців, застосував екстрене гальмування, але зупинити потяг до зустрічі з пішоходом не вдалося.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України.
Поліцейські розглядають різні версії, у тому числі й самогубство.

Триває досудове розслідування.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.