Навколо озера за премію: Мер Івано-Франківська стимулює підлеглих займатися спортом

Новини, Суспільство

У День Незалежності службовцям пропонують взяти участь у забігу.

Про це йшлося 17 серпня під час щотижневої оперативної наради міського голови, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Depo.Прикарпаття.

Працівники франківської мерії бігатимуть навколо міського озера. Мер пообіцяв десятьом найшвидшим премії.

Як повідомлялося раніше, окрім мультикультурного фестивалю “ЛРЗ-фест”, у Франківську відбудуться ряд інших заходів присвячених 30 річниці Незалежності України.

Заплановано патріотичні заходи а також спортивні, зокрема, 24 серпня на Вічевому майдані стартує пробіг у вишиванках, а на міському озері пробіг до якого планують долучитися працівники франківської мерії.

“Ми там пробіжку готові зробити. Беріть список наших, всі начальники департаментів, управлінь, заступники беруть форму, кеди і біжимо три кілометри навколо озера. Готуйтеся. Будемо здавати норматив, а перших десять отримають премію”, – каже мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

В залі жартують: “перших десть радників міського голови”, – натякаючи тим самим, що мер Франківська має багато радників.

Міський пробіг у вишиванках розпочнеться о 9:30 год. 24 серпня та пройде такими вулицями міста:

Пробіг чиновників навколо озера у Івано-Франківську

Нагадаємо, що в Івано-Франківську 24 серпня відбудеться хода ровесників Незалежності. Запрошують усіх 30-річних мешканців міста.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.