Ходив, курив і тримав карабін у руках: показали останні хвилини життя мера Кривого Рогу (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика

У Кривому Розі з вогнепальним пораненням знайшли тіло міського голови Костянтина Павлова.

У мережі опублікували відео з камер відеоспостереження в будинку мера. На них видно, що він ходить зі зброєю в руках верандою свого будинку. Кадри датуються 14 серпня 2021 року й часом 17:38, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Автор: скріншот із відео
Останні хвилини життя мера Кривого Рогу Костянтина Павлова
Останні хвилини життя мера Кривого Рогу Костянтина Павлова

Також Костянтин Павлов багато курить і з кимось листується в телефоні. Усе відбувається біля вхідних дверей.

Потім він довго сидить і курить на порозі. За понад годину, о 18:46, на камерах вуличного спостереження видно, як подвір’ям розгулює кішка, і в певну мить чогось злякавшись (можливо, звуку пострілу), тікає. А з дверей випадає тіло.

15 серпня приблизно о 16:00 на порозі власного особняка в селі Вільне знайшли мертвим мера Кривого Рогу 48-річного Костянтина Павлова. Тіло виявили на веранді. Лежав на спині з вогнепальним пораненням в області серця. Верхня частина тулуба на вулиці, нижня – у будинку. Ліворуч – зброя та одна гільза. Справу розслідують як умисне вбивство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.