Голова ОДА Світлана Оніщук до Києва не переводиться, працюватиме в області…? (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

У Івано-Франківську 12 серпня пройшла зустріч новопризначеної голови ОДА Світлани Оніщук з членами  громадська рада при обласній адміністрації.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Під час обговорення проблем, які турбують громаду голова комітету з охорони здоров’я ГР при ОДА Тарас Боднар повідомив, що за його інформацією Світлана Оніщук незабаром залишить області і поїде працювати до Києва:

«Є у мене інформація з Печерських пагорбів і то з перших вуст, кажуть, що ви нас хочете залишити і їхати на Київ, не будемо казати куди і то дуже незабаром» – запитав Тарас Боднар

У свою чергу голова Івано-Франківської ОДА Світлана Оніщук заперечила інформацію про свій перехід на роботу до Києва.

«Шановні колеги! Давайте я тут напевно, бо на це питання я ще нікому не відповідала, але ви задали і я вам відповім. Я кожен день про себе чую все нові новини і мені так стає цікаво, що я ці новини до кінця читаю. Це, щось таке неймовірне, звідки у людей стільки фантазії, аби Бог дав їм стільки здоров’я, я не збираюся ніде йти. Для мене моя область є дуже важливою. Тут народилися мої діти, тут похоронений мій батько, мої родичі, я хочу зробити багато для цієї області я зараз працюю 24/7, зараз мені складно бо немає команди заступників і я би не, я працювала як ви кажете два роки (заступником голови ОДА ред.), можливо це добре, можливо погано і я багато бачила, занадто багато бачила і тому я хочу змінювати дуже багато. Я хочу щоб область виходила на зовсім новий, десь інший рівень, європейський рівень. Я дуже хочу щоб чиновники працювали чесно і справедливо бо я працювала чесно і справедливо. Якщо я могла працювати я вважаю, що інші можуть працювати так само. І з самого початку якщо ви мене добре почули без вас, без громадськості, без людей я це зробити не зможу» – відповіла Світлана Оніщук.

За інформацією з джерел в Уряді та ОП, які заслуговують на довіру Голос ІФ підтвердили інформацію, що пані Світлана Оніщук призначено на посаду голови ОДА, як трамплін для роботи у Кабміні України. І вже в жовтні ц.р. пані Світлана, як колись і Денис Шмигаль, який протежує голову ОДА планує піти працювати до Міносвіти або Нацагенстова України з питань держслужби? Як воно буде насправді, ми вже незабаром побачимо.

Щодо співпраці ОДА з Громадською радою то тут виникає багато запитань, адже сама влада кілька років поспіль блокувала роботу цього важливого громадського органу і призвела до його деградації та делегітимізації, що унеможливлює будь – яку співпрацю. Адже неможливо співпрацювати з тим чого немає. Єдиний законний шлях це розпуск та переобрання Громадської ради при ОДА.

Подробиці у сюжеті від  Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.