Виїхав на зустрічну: деталі смертельної аварії на Прикарпатті (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

15 серпня близько 03:00 сталася ДТП у селі Тисменичани Івано-Франківської ОТГ.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ НП в Івано-Франківській області.

Виїздом слідчих встановлено, що водій Audi A6 на неосвітлювальній і заокругленій ділянці дороги виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes-Benz.
У результаті ДТП 28-річний водій Audi, мешканець Надвірнянщини, від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, а інший 48-річний водій, мешканець Тисмениччини, отримав тілесні ушкодження і доставлений у медзаклад.
Також в Mercedes-Benz була жінка-пасажирка, яка не травмувалася.
У водія мікроавтобуса відібрано кров на перевірку щодо стану сп`яніння.
Слідчі вилучили з місця події обидва транспортні засоби і розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.