Поліція повідомила подробиці смертельної ДТП на Надвірнянщині (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліцейські розпочали кримінальне провадження і встановлюють обставини аварії, що сталась вніч на 14 серпня на Надвірнянщині, на відрізку дороги сполученням Н-09 «Мукачево-Львів»,

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківщини.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Opel Astrа з’їхав з проїзної частини дороги у кювет. Після чого зупинив попутній транспортний засіб Mercedes-Benz Sprinter та попросив у водія допомоги, аби вибратися з кювету. Мікроавтобус, увімкнувши аварійну сигналізацію, розпочав буксирування автомобіля Opel у напрямку Львова.

У цей час зі сторони Львова і в напрямку Мукачеве проїжджав автомобіль BMW, який рухався прямо на неосвітленій ділянці дороги.Останній допустив зіткнення із автомобілем марки Mercedes-Benz, що здійснював буксирування. Внаслідок аварії автомобіль BMW в стані заносу з’їхав у кювет ліворуч, де зіткнувся з деревом.

У результаті ДТП 21-річний водій BMW та 18-річний пасажир, який перебував на передньому пасажирському сидінні, загинули на місці події. Ще троє пасажирів, віком 15,17 і 18 років, отримали тілесні ушкодження і доставлені у медзаклад. І загиблі, і потерпілі чоловіки є мешканцями Надвірнянщини.Водіїв Opel Astra і Mercedes-Benz Sprinter перевірено на стан сп`яніння – тверезі.

Слідчі вилучили з місця події усі транспортні засоби і розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.