На Прикарпатті розшукують чоловіка, в якого можлива втрата пам’яті (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині розшукують жителя села Грушка Тлумацької ТГ, який 9 серпня вийшов з дому і досі його місце перебування невідоме. 

Як повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА, чоловік 1955 року народження, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У соціальній мережі “Фейсбук” повідомили, що чоловіка звати Богович Василь Васильович.

Прикмети: не високого зросту (170 см), худорлявий, волосся коротке та сиве. Очі : сірі. Був одягнений в сірі штани та сіру футболку. Має поганий зір, погано орієнтується в незнайомій місцевості, можлива втрата пам’яті.

Згідно з інформацією Управління, для обстеження місцевості та прилеглих територій залучили п’ятеро рятувальників на одній машині; десятьох працівників поліції на двох одиниці техніки; працівників лісництва – 6 людей  та місцеве населення – 8.

Станом на 17:00 11 серпня провели обстеження територій навколишніх сіл Тлумацької ТГ, особу не виявили, оперативно-розшукові заходи продовжують проводити працівники поліції.

Для передачі будь-якої інформації дзвоніть “102” або: 0663899297 – Микола.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.