Біля водоспаду на Тернопільщині прикарпатець впав у 25-метрову ущелину (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

Чоловік залишився живим, але перебуває у критичному стані.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Zaxid.net.

Неподалік селі Нирків Чортківського району 48-річний чоловік звалився у 25-метрову ущелину. Інцидент стався поблизу Джуринського водоспаду. На місце події одразу викликали рятувальників і бригаду швидкої допомоги із Заліщиків.

Чоловік живий, але перебуває у важкому стані: за інформацією рятувальників, після падіння він не відчував ніг та рук і час від часу втрачав свідомість.

Обставини, за яких 48-річний чоловік впав в урвище, наразі невідомі. У пресслужбі ДСНС повідомили, що отримали дзвінок від друзів чоловіка: вони сказали, що їхній приятель впав у глибокий яр, пролетів кілька метрів, а потім скотився до низу по камінні та заростях.

Щоб підняти постраждалого чоловіка наверх, рятувальники використали спеціальну дошку. Чоловіка на руках пронесли близько кілометра і тоді передали бригаді швидкої допомоги із Заліщиків.

“Рятувальники оперативно дістали чоловіка із 25-метрового яру, який розташований біля Джуринського водоспаду. Весь цей час постраждалий був при тямі. Його забрали в Заліщики, а звідти перевезли до Івано-Франківська”, – розповіла прессекретарка ГУ ДСНС Тернопільщини Ірина Крупа.

Водночас рятувальники із Заліщиків повідомили, що постраждалим є чоловік 1973 року народження. Оскільки це мешканець Івано-Франківської області, його доставили до тутешньої лікарні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.