На Прикарпатті державний виконавець незаконно зняв арешт із майна

Новини

За скоєне фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це інформує  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Протиправну діяльність державного виконавця задокументували  співробітники відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області спільно зі Богородчанськими слідчими за процесуальним керівництвом Івано-Франківської окружної прокуратури.

В ході досудового розслідування правоохоронцями встановлено, що 27-річний мешканець Прикарпаття, перебуваючи на посаді старшого державного виконавця одного із районних відділів державної виконавчої служби в області, за допомогою власного ключа та логіна, несанкціоновано змінив відомості в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна щодо боржника у виконавчому провадженні, тим самим унеможливив в подальшому виконання рішення суду відносно стягнення боргу з боржника.

Зловмиснику слідчі  повідомили про  підозру у вчиненні злочинів, передбачених  ч. 1, ч. 3 ст. 362 Кримінального кодексу України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.