10 випадків “Дельта” на Прикарпатті: хто і де захворів

Новини, Суспільство

Головний санітарний лікар області Руслан Савчук повідомив подробиці про перші 10 випадків штаму “Дельта” в Івано-Франківській області.

В Івано-Франківську виявлено три позитивних випадки. Двоє з хворих – віком 49 і 57 років – саме повернулися з Туреччини.

У Городенці 5 хворих. Один із них (віком 34 роки) приїхав з Іспанії. У Долині і Коломиї по одному випадку.

Вікова структура хворих така: 30-39 років – троє, 40-49 років – двоє, 50-59 років – троє, 60-69 років – двоє. Чоловіків і жінок порівну – по 5.

У хворих спостерігаються такі симптоми: кашель, температура тіла 38-39’C, задишка, загальна слабість.

“ПЛР-дослідження і надалі будуть нами прицільно проводитися щодо виявлення нового штаму вірусу “Дельта”. Не виключаю циркуляцію його і в інших районах/ОТГ нашої області. Акцентую увагу всіх: при появі симптомів COVID-19 негайно звертайтеся до свого лікаря!” – закликав Руслан Савчук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.