“Ви попали в аферистичну фірму” – відповів Марцінків людям, які прийшли до нього з гострою проблемою

Новини, Суспільство

Вкладники “M GROUP DEVELOPMENT” просять мера спільно домогтись, щоб забудівник здав їх житло в експлуатацію.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Люди кажуть, що заплатили за свої помешкання 100% суми. А будинки досі не добудовані та не облаштовані усіма необхідними комунікаціями, світлом та газом. Крім того, будівельна фірма на контакти не йде, і навіть погрожує вкладникам.

Руслан Марцінків поставився до людей із розумінням та сказав, що готовий у межах закону допомогти, але нічого не гарантує.

«Для мене це теж соціальна проблема. Але не я її створив. Ви попали у завідомо аферестичну фірму. Тут або хтось купить той актив Мельника і добудує, або будуть багаторічні суди. Відтак, треба сподіватися на те, що нові інвестори добудують», – каже мер.

Однак, мешканці кажуть:

«Ми зависли в повітрі. Вони нас водять за ніс, погрожують судами».

За словами мера, власник будівельної компанії «ходить і продає активи». А надій на позитивні для людей судові рішення – все менше.

«Ще не бачив жодної кримінальної справи, яка по будівельниках дійшла до свого логічного завершення», – каже Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.