Івано-Франківськ: правоохоронці шукають очевидців авіакатастрофи

Кримінал, Суспільство

Триває досудове розслідування причин авіакатастрофи в селі Шепарівці Коломийського району, що сталася 28 липня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Голос України”.

Тоді легкомоторний літак упав на приватний будинок та розбився, внаслідок чого пілот і троє пасажирів-іноземців загинули.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 281 Кримінального кодексу (порушення правил повітряних польотів). Слідчі звертаються до громадян, які були свідками надзвичайної події, повідомити поліцію. Так само просять зголоситися осіб, які мають відеозаписи трагічного польоту, та надати інформацію особисто, через лінію “102” або за номером 097-690-38-95.

А у Коломиї 31 липня попрощалися із загиблим в авіакатастрофі Ігорем Табанюком. Прибули однополчани колишнього військового пілота та льотчики, яким Табанюк як інструктор дав старт у малу авіацію.

Висловили співчуття родині покійного міський голова Богдан Станіславський, депутати, друзі й побратими, а в похоронній процесії взяли участь тисячі коломиян. Далі відбулася панахида на летовищі, яке відродив та протягом десяти років розвивав Ігор Табанюк. На аеродром злетілися пілоти з різних куточків країни. Над похоронною процесією в миті прощання пролетів військовий бомбардувальник СУ-24 МР, на якому свого часу літав Ігор Табанюк.

Людмила СТРАЖНИК.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.