Які фестивалі та події чекають жителів Прикарпаття в серпні

Новини, Суспільство

На Франківщині в останній місяць літа передбачається багато різноманітних подій. розповідає, що можна відвідати на Прикарпатті в серпні, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Atlas Weekend Bukovel

“Наймасштабніший музичний фестиваль Східної Європи Atlas Weekend та найбільший гірськолижний курорт Буковель об’єднуються, щоб створити п’ять фестивалів у самому серці Карпат”, – йдеться в анонсі.

Татарівська ватра

В суботу, 7 серпня, відбудеться фестиваль, з нагоди 370-и років села Татарів. На гостей фестивалю чекатимуть: спортивні змагання, запальні танці, святкова атмосфера, а ввечері сцену запалять такі виконавці як NavkaФа Мажор, Гуцулія, Цвіт Кульбаби, Ватра 80-хГалина Баранкевич, DJ Pablo.

Вхід – вільний.

Zahid Berry Fest

Фестиваль відбудеться 14 серпня в селі Чукалівка, Івано-Франківської територіальної громади.

Перший “Захід Бері Фест” збере всіх любителів ягід, активного відпочинку та сімейних розваг.

Відвідувачів чекають: незабутні локації, встановлення рекорду України, дитячі майстер-класи, виставка-ярмарок та неймовірна шоу-програма.

Із зіркових гостей, подію відвідають: Гуцул-Хуліган, Фіїнка, переможець “Голосу Країни 11” – Сергій Лазановський, TAYNA, бенд 7TEEN`S та гурт “SILVER BAND”.

Початок о 13:00 год.

Underhill Europian Music Festival

Музичний фестиваль, що відбудеться 21-22 серпня 2021 року в Івано-Франківській області, село Підгір‘я. Як кажуть організатори події:

“Місце, де танцюють вдень і вночі!”

На гостей чекатимуть: MONATIK, NETSKY, Tube&Berger, Ferry Corsten, гурт ТНМК, Jerry Heil, NK, Alina Pash, DOROFEEVA, гурт ВВ, DJ Lutique та ще багато інших зірок.

Окрім музичної частини: віртуозне авіашоу, конкурс стронгменів, атракціони, флешмоб, кубок салютів, майстер-класи, конкурси та активності для всієї родини.

“Underhill – це місце нескінченної енергії та сили. Фестиваль, куди потрапляєш аби по-справжньому відпочити. Тут ти свій серед своїх, занурений у природу України, природу музики та справжній літній настрій. Приєднуйся та ставай «андерхілівцем» вже сьогодні”, – йдеться в анонсі.

Atlas Weekend Bukovel
Четвертий фестиваль Atlas Weekend Bukovel святкує День Незалежності разом зі всією Україною.

Також жителі Прикарпаття можуть відвідати й інші фестивалі:

  • 30 липня – 1 серпня: фестиваль-ярмарок «Меди Прикарпаття» (м. Івано-Франківськ);
  • 30 липня – 1 серпня: гірський забіг «БУКОмилі Трейл» (с-ще Ворохта, м. Яремче);
  • 5–8 серпня: змагання лижоролерів «Карпатські перевали» (с-ще Ворохта);
  • 6–8 серпня: фестиваль петанку «Каньйон» (с. Копачинці);
  • 7–8 серпня: Чемпіонат України з кантрі-крос (с. Вербовець);
  • 22 серпня: Свято бойківського меду та ремесел (м. Долина);
  • 22–23 серпня: ЛРЗ-фест (м. Івано-Франківськ);
  • 28 серпня: етнографічно-гастрономічний фестиваль «Ситий Бойко» (с. Грабів.)

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.