Правоохоронці Івано-Франківщини розшукали малолітнього Василя Досяка (фото)

Новини, Суспільство

Менше доби знадобилося поліцейським, щоб розшукати 10-річного хлопчика, який зник учора в селі Старі Кути Косівського району. 

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

28 липня близько 22:40 на лінію «102» надійшло повідомлення від стурбованого мешканця Косівщини про те, що зник його малолітній син. Спочатку дитину шукав самотужки та за допомогою сусідів. Але коли це не дало результатів, зателефонував до поліції.

До пошуків хлопчика максимально залучили всі служби поліції Івано-Франківщини. На місці працювали Нацгвардійці, працівники ДСНС, кінологи зі службовими собаками та небайдужі громадяни.

Правоохоронці опитали сусідів, прочесали територію села, перевірили усі місця, де міг бути хлопчик. У пошуку представники Нацполіції застосовували квадрокоптер та тепловізор.

Близько 13 години в ході проведення розшукових заходів дитину вдалося знайти у закинутій будівлі в цьому ж селі.

За час пошуків з хлопчиком нічого поганого не трапилось. Дитину оглянули медики й повернули батькові.

Ювенальні поліцейські з’ясовують причини такого вчинку хлопчика.

Поліцейські щиро вдячні усім небайдужим громадянам, які долучилися до пошуків зниклого хлопчика. 

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.