На Франківщині збільшено екіпажі поліції на аварійних ділянках доріг (фото)

Новини, Суспільство

Поліцейські посилено патрулюють дороги Прикарпаття і стежать за дотриманням правил дорожнього руху водіями та пішоходами, аби запобігти загибелі та травмуванню людей.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

З 20 липня до 20 серпня в Україні, зокрема і на Івано-Франківщині, триває комплекс заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги». На дорогах області чергують додаткові поліцейські екіпажі, які стежать за безпекою дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках та в місцях найбільшої концентрації ДТП.

За пів року на території області зареєстровано 1868 дорожньо-транспортних пригод. Із них 361 аварія з потерпілими, де 47 людей загинули, а 472 – отримали травми.

Серед основних причин аварій: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування, недотримання дистанції, виїзд на смугу зустрічного руху та керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Поліцейські Івано-Франківщини закликають громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.
Будьте відповідальним водієм та пішоходом!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.