У Калуші група молодиків жорстоко побила хлопця (відео+фото+документ)

Відео-новини, Кримінал, Суспільство

У ніч із 18 на 19 липня в місті Калуші біля колиби по вулиці Малицькій група у складі трьох молодих людей жорстоко побила місцевого мешканця на ім’я Василь.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Момент побиття зазняла камера відеоспостереження з одного із тамтешніх закладів. З відео видно, що троє молодиків наносять удари руками, ногами та телескопічною дубинкою хлопцю який сидить на тротуарі і прикриває обличчя руками. Хтось із хуліганів здійснював напад за допомогою ріжучого предмета.

З довідки виданої в ОКЛ у м. Івано-Франківську встановлено, що злочинці спричинили Василю множинні забої м’яких тканин голови, поріз лівої кісті руки та гомілки правої ноги.

За словами потерпілого зухвалий злочин поліцією внесено до ЄРДР з порушенням вимог КПК лишень на третій день.

Редакція Голос ІФ встановлює обставини та причини такої жорстокої поведінки нападників, про що проінформує своїх глядачів та читачів.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.