Клуб з яким “Прикарпаття” підписало меморандум про співпрацю можуть виключити із змагань

Новини, Суспільство

Слідом за донецьким «Олімпіком» елітний дивізіон українського футболу не за спортивним принципом може залишити і львівський «Рух».

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Sport.ua .

За даними редакції, якщо львів’яни 19 липня «Рух» не погодиться грати на «Арені-Львів» (раніше Українська федерація футболу не дозволила команді грати свої матчі на львівському стадіоні “Україна” та тернопільському імені Романа Шухевича) то змушений буде припинити виступ в УПЛ.

Якщо ж “Рух” все ж знімуть із змагань, то серед команд Першої ліги, які подавали документи на отримання атестата, що дає право виступати в УПЛ, у членів комісії не було претензій тільки до «Волині» і «Оболоні». Однак у лучан вищі шанси повернутися в еліту, оскільки вони фінішувавши сьомими, мають перевагу, оскільки випередили «пивоварів» у турнірній таблиці.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.