У Калуші почали засипати провалля, що загрожувало будинкам

Новини, Суспільство

У Калуші «Карпатнафтобуд» розпочав ліквідацію провальної воронки №14 б на вулиці Глібова.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна“.

Нова провальна воронка, яка утворилася 12 квітня цього року, прилягає до воронки №14 і розташована за 50 метрів від автомобільної дороги (у напрямку Копанок) і приблизно за 100 м від найближчого домогосподарства. Загалом у Калуші вже є 22 провальні воронки, більшість із яких утворилися саме на північному каїнітовому полі.

Як відомо, 6 липня відбувся повторний тендер, який визначив виконавця робіт із ліквідації провальної воронки на вулиці Глібова. Адже звернення міської влади до обласної ради щодо виділення коштів результату не дало.

У результаті торгів найнижчу ціну запропонувало КП «Калушавтодор» — 169 тис. гривень. Він і став переможцем тендеру.

На ліквідацію воронки в міському бюджеті передбачили 290 тис. гривень. Раніше міська рада також виділила з міського бюджету 5 тис. гривень на виготовлення проєктно-кошторисної документації з ліквідації воронки.

Засипати воронку планують до кінця серпня. Цього тижня тут засипали 12 вантажівок породи.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.