Скоріш за все, на прикордонників напали з України – ДПСУ

Кримінал, Новини

Нападники на українських прикордонників біля кордону з Росією після нападу втекли вглиб території України.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Держприкордонслужби Андрія Демченко у коментарі “Українській правді”.

“Вони втекли вглиб території України. Ознак порушення кордону на тому місці немає” – кажуть у Держприкордонслужбі.

На питання, чи вважають у Держприкордонслужбі, що напад було скоєно саме з території України, а не РФ, Демченко сказав: “Скоріш за все, так і було”. Водночас він підкреслив, що всі “крапки над і” розставить слідство.

також читати: В ніч на неділю на кордоні з РФ невідомі напали на прикордонників

Речник ДПСУ уточнив, що напад на прикордонний наряд Сумського прикордонного загону стався близько 2 години ночі в межах Краснопільського району.

Він також повідомив, що стан здоров’я постраждалих прикордонників – задовільний.

“На щастя, стан здоров’я військових задовільний, хоча вони отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості. Вони почуваються більш-менш нормально. Вони були оглянуті лікарями”, – сказав Демченко.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.