Невдала суперечка: на Прикарпатті чоловік вбив знайомого

Кримінал, Новини, Суспільство

Подія трапилася в одному із населених пунктів Коломийщини. Під час конфлікту чоловік ударив знайомого, який від отриманих травм помер у лікарні. Слідчі розпочали кримінальне провадження і з’ясовують обставини.

Про це повідомили на Фейсбук сторінці поліції Івано-Франківської області, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Вчора, 15 липня, до поліції Коломийщини надійшло повідомлення від медичних працівників, що у лікарні від отриманих тілесних ушкоджень помер 25-річний мешканець Нижньовербізької ОТГ”, – йдеться в повідомленні.

В ході слідчих дій поліцейські встановили, що 12 липня у селі Мишин між 23-річним місцевим мешканцем і потерпілим раптово виник словесний конфлікт. Під час інциденту чоловік завдав удар долонею в обличчя односельця. Останній впав і вдарився об асфальтобетонне покриття та отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними із життям.

Також, слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України. Йдеться про вбивство через необережність. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.Підозрюваному загрожує до п`яти років позбавлення волі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.