Число дітей, які отруїлися в Татарові, зросло до восьми

Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

Уже восьмеро дітей, які перебували в закладі оздоровлення та відпочинку «Делюкс» в селі Татарів Надвірнянського району, госпіталізували до лікарні.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнм на Галицький Кореспондент.

Наразі вони перебувають в інфекційному відділенні Яремчанської центральної районної лікарні із діагнозом харчове отруєння. Спершу повідомлялося про п’ятьох дітей.

Згодом стало відомо, що у лікарні вже восьмеро постраждалих – 2005, 2006, 2007 та 2008 років народження.

Діти, які відпочивали в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку в селі Татарів Надвірнянського району, перебувають у лікарні із попередніми діагнозами – «Гострий гастроентероколіт» та «Гострий гастроентерит». Стан потерпілих – середньої степені важкості.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проводить санітарно-епідеміологічне розслідування цього факту та позаплановий захід державного нагляду (контролю) у сфері безпечності харчових продуктів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.