“Я сейчас тут постреляю”: у готелі на Прикарпатті киянин влаштував стрілянину з постраждалими

Кримінал, Новини

У готелі на Івано-Франківщині відпочивальник з Києва влаштував стрілянину з травматичної зброї по людях. Поранення отримала 20-річна дівчина та її брат.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на 24 канал.

Постраждала Анастасія Бандеровська розповіла, що з друзями та нареченим 9 липня приїхала на відпочинок до резиденції “Синьогора”. З ними також були двоє маленьких дітей.

Пізно ввечері, близько 22:50, за словами дівчини, до її нареченого та брата підійшов 44-річний чоловік. Він звинуватив їх у курінні в коридорі готелю.

Як розвивався конфлікт

Анастасія зазначила, що хлопці не продовжували конфліктувати та пішли від чоловіка. Проте через кілька хвилин той повернувся і почав знімати людей на камеру телефона.

Пізніше відпочивальник почав погрожувати людям: “Я зараз вас тут постріляю”. Дівчина розповіла, що ситуація стала неконтрольованою. Її наречений також почав фільмувати ситуацію. Чоловік спробував вибити телефон.

У результаті конфлікту брат дівчини отримав удар руків’ям зброї. Водночас коли дівчина побігла до нього, то чоловік вистрелив. Куля потрапила у щоку постраждалої.

Що буде зі стрільцем

У пресслужбі Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській підтвердили одному з видань, що нападником виявився киянин. Зброя у нього є зареєстрованою.

Постраждала повідомила, що на місце події приїхала поліція та швидка. Чоловіка затримали. Однак згодом його відпустили, а саму справу з хуліганства перекваліфікували на нанесення легких тілесних пошкоджень.

Правоохоронці зазначили, що ухвалять кінцеву кваліфікацію злочину після допиту всіх свідків та судмедекспертизи.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.