У Долині через борги за електроенергію відключили насосні станції водоканалу

Новини, Суспільство

Після довгих перемовин з керівництвом комунального підприємства та міста АТ “Прикарпаттяобленерго” прийняло рішення про припинення постачання електроенергії для водоканалу.

Через значну заборгованість АТ “Прикарпаттяобленерго” припинило електропостачання для комунального підприємства “Водоканал” у Долині, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Depo.Прикарпаття.

Таке рішення енергетики прийняли через борг комунальників, який досягнув 2 487 635 гривень, та несплату за надані послуги з квітня 2021 року.

Обленерго неодноразово повідомляло споживача про критичний стан розрахунків за спожиту електроенергію, однак жодні перемовини не дали результатів. Не виконало комунальне підприємство і зобов’язання щодо поетапного погашення боргу.

Наразі без світла залишаються приміщення адмінуправління водоканалу, підвищувальні насосні станції на Проспекті Незалежності та вулиці Полуванки. Через це виникли перебої водопостачання верхніх поверхів будинків на проспекті та припинення водопостачання у селі Мала Тур’я.

У Долині водоканал відключили від світла

Зображення: КП “Водоканал” Долинської міської ради/Facebook

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.