МФК «Прикарпаття» готується до старту Першої ліги

Новини, Суспільство

Футболісти івано-франківського «Прикарпаття» в рамках підготовки до старту чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги проводять тренувальний збір в Моршині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Тренерський штаб “Прикарпаття” під час контрольних матчів планує перевірити у справі ряд потенційних новачків, яких в команді під час міжсезоння чимало.

Першим суперником прикарпатців на зборах став прем’єр-ліговий ФК «Львів». Як повідомляє прес-служба МФК «Прикарпаття», у матчі з «Львовом» команда свідомо віддала ініціативу суперникам, розраховуючи на швидкі контратаки при грі “другим номером. У першому таймі франківці відзначилися двічі завдяки голам Романа Барчука та Івана Сондея – 0:2. По перерві львів’яни зуміли відквитати один м’яч зусиллями ганського легіонера Ернеста.

Після цього львів’яни намагалися зрівняти рахунок, створивши кілька небезпечних моментів. Однак “Прикарпаття” вистояло.

ПФК «Львів» – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:2 (0:2)

Голи: Ернест (65) – Барчук (15), Сондей (27).

Наступним суперником “Прикарпаття” стала тернопільська “Нива”, яка як і наша команда перебуває у пошуку підсилення, тож переглядає чималу кількість новачків. Саме «Нива» зуміла відкрити рахунок на 33-й хвилині після влучного удару Богдана Козака. Щоправда, вже за лічені хвилини прикарпатці відігралися: це Владислав Семотюк реалізував 11-метровий.  По перерві у складі обох команд було проведено чимало замін. А долю матчу вирішив гол Андрія Різника на 69-й хвилині, який і приніс мінімальну перемогу тернополянам – 1:2.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Нива» (Тернопіль) – 1:2 (1:1)

Голи: Семотюк (37, пен.) – Козак (33), Різник (69)

У п’ятницю, 9 липня підопічні Олега Рипана зустрічалися з “Минаєм”, який з високою долею ймовірності замінить донецький «Олімпік» в Українській Премєр-лізі, після зняття останнього із змагань.

«Перший тайм міг цілком завершитися нульовою нічиєю, якби не пізній “гол у роздягальню” від Романа Дитка – 1:0. Початок другого тайму був за івано-франківцями, які сповна використали свої нагоди зі стандартів. На 52-й хвилині Роман Барчук впевнено реалізував пенальті, а за лічені хвилини він оформив дубль після флангового навісу – 3:0.», – йдеться на офіційному сайті МФК «Прикарпаття».

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Минай» (Минай) – 3:0 (1:0)

Голи: Дитко (45), Барчук (52-пен., 60)

Наступного тижня “Прикарпаття” проведе ще два спаринги: 13 липня на стадіоні “Медик” з львівськими “Карпатами” Андрія Тлумака, які готуються до дебюту у Другій лізі, а вже 15 липня в Івано-Франківську прийматимуть львівський “Рух” (поч. 16:30).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.