Шевченко: “Найбільшу роль зіграли епізоди, де ми не дограли”

Новини, Суспільство

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку у матчі з Англією з рахунком 0:4 в матчі чвертьфіналу Євро-2020.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Sport.ua.

“Сьогодні найбільшу роль зіграли епізоди, де ми не дограли. Особливо на другому поверсі, де ми знали, що у Англії є перевага.

Втратили Кривцова, і він міг скласти їм конкуренцію в повітрі. Для нас відчутна втрата. Пропустили на старті першого і другого тайму – це моменти, де ми не дограли”.

“Команда не відмовлялася від своєї структури, від своїх принципів.

Були моменти, де ми контролювали м’яч, створювали шанси.

Звичайно, є у них перевага в класі. Якби у нас були всі гравці здорові протягом турніру, були в кращій формі, то, думаю, все одно було б важко повторити цей результат”.

“Підсумки Євро? Я не буду зараз підводити підсумки Євро. Приїдемо в Київ – і підведемо підсумок. Що було добре, що погано” – відмітив Шевченко.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.