ДБР Києва перетворився на скотський, смердючий двір (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Кореспонденти Голос ІФ 30 червня відвідали Територіальне управління державного бюро розслідувань у місті Києві.

Вказаний правоохоронний орган знаходиться на сьомому поверсі однієї із адміністративних будівль, серед інших організацій в кінці коридору. Для прийому громадян в ДБР міста Києва відведено незначний простір у коридорі біля входу в правоохоронний орган, комірчин та туалетів.

За словами обуреної киянки новостворені “пінкертони” два місяці тому втратили направлену нею кур’єрською поштою заяву про злочин до ДБР.
Жінка, яка прийшла з малою дитиною обурюється скотськими умовами прийому громадян, адже приймальня не обладнана столами та стільцями, вентиляцією повітря до тогож розташована біля туалетів в яких страшна антисанітарія і все це підсилює нестерпна майже 40 градусна спека.

В ДБР у місті Києві у приймальному коридорчику зі стелі стирчать дроти, що вказує на порушення протипожежних правил.

Держава витрачає мільярди гривень на недієздатний орган, таке собі мертвонароджене дитя, яке не працює та професійно зростає, а лишень губить та укриває злочини до того ще й смердить мочею та фекаліями.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.