Фітнес-модель Ана Чері перетворилася на спортивну Барбі з гарячими формами (фото)

Новини

Ана Чері приміряла яскраво-рожевий облягаючий наряд для фітнесу.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Так, красуня позувала на тлі різних квітів і екзотичних рослин, ніжно посміхаючись на камеру, доповнивши образ зачіскою з двома грайливими хвостиками.

При цьому Ана продемонструвала не тільки бронзову засмагу, але і пишні груди, а також сталевий прес і стрункі ноги, над якими невпинно трудиться за допомогою тренувань.

слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram і дівчина точно знає, чим зацікавити аудиторію, фактично щодня демонструючи оголене тіло. Втім, Ані точно є, що показати – 35-річна зірка невпинно працює в спортзалі, звідки виставляє фото і відео гарячих тренувань, мотивуючи численних прихильниць.

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram і дівчина точно знає, чим зацікавити аудиторію, фактично щодня демонструючи оголене тіло. Втім, Ані точно є, що показати – 35-річна зірка невпинно працює в спортзалі, звідки виставляє фото і відео гарячих тренувань, мотивуючи численних прихильниць.

Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері
Ана Чері

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.