Врятував дітей ціною власного життя: в Дністрі на третю добу знайшли тіло батька-героя (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

У Дністрі знайшли тіло зниклого багатодітного батька. Чоловіка, який врятував своїх дітей і сам пішов на дно, шукали три доби.

Подробиці – у сюжеті Апостроф TV о 12:00, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

До операції долучили водолазів та рятувальників. Вони обстежили близько півтисячі квадратних метрів дна річки. Тіло загиблого дістали з води та передали правоохоронцям.

“До рятувальників надійшло повідомлення, що біля села Козина Галицької територіальної громади посеред річки Дністер знаходяться троє дітей, які просять про допомогу. Їх батько, коли рятував, виштовхнув на мілководдя. Діти так у воді стояли і чекали на допомогу. Коли батько виштовхнув їх трьох, зник під водою”, – розповіла речниця ДСНС в Івано-Франківській області в ексклюзивному коментарі Апостроф TV.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.