На Прикарпатті виявили небезпечні морепродукти

Здоров'я, Новини

Попереджають про небезпечне філе лосося охолодженого на шкурі, філе риби масляної холодного копчення, упакованої під вакуумом, креветки заморожені.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області.

Прикарпатців попереджають про небезпечні морепродукти: філе лосося охолодженого на шкурі, філе риби масляної холодного копчення, упакованої під вакуумом, креветки заморожені за мікробіологічними показниками, зокрема виділено Salmonella та підтверджено перевищення загальної бактеріологічної забрудненості, виробництва ТОВ «Мостард» (03126, м. Київ, вул. Академіка Білецького, 34).

Головне управління попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.