Небезпечні Північний та Південні Бульвари у Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

18 червня 2021 року було відкрито рух по з’єднаних Північному та Південному Бульварах. Відкрили автомобільний, а з ним і пішохідний рух незважаючи на відсутність тротуару, парковок та озеленення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На трьох перехрестях Північний Бульвар – Тичини, Північний Бульвар – Ринок та Південний Бульвар – Бельведерська не має жодного світлофора, до того ж було змінено схему руху, вулиця Бельведерська тепер другорядна, що істотно ускладнює рух.

Крайні смуги дороги перетворилися на парковку, поміж машинами доводиться ходити людям, порушують ПДР навіть поліцейські.

Дорога та її зруйноване узбіччя з’єднаних Бульварів є не лишень небезпечними та некомфортними, а ще й грубо порушують правила дорожнього руху на що скаржаться франківчани.

Все це неподобство відбувається не десь у глухому гірському селі де «дідько каже добраніч», а в обласному центрі, поруч з Івано-Франківським РУП.

З точки зору Закону поліція не просто мала би припинити рух небезпечною дорогою, а притягнути винних піарників до адміністративної відповідальності. Але про, що ми де тепер ми і де Закон, кожен робить, що собі хоче. Від того так і живемо.

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ сподівається, що у дану ситуацію втрутиться поліція, мерія та зроблять Північний та Південні Бульвари не лишень безпечними для людей, але й затишними та комфортними.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.