Фекалії у підвалі франківського будинку по коліно, можливе руйнування. Люди просять допомоги (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В місті Івано – Франківську по вул. Вовчинецькій, 208 кілька років підряд існує проблема накопичення каналізаційних вод з фекаліями. Незважаючи на певну роботу проведену комунальниками проблема залишається актуальною і зараз.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ. 

У разі не вирішення проблеми багатоквартирний дев’яти поверховий будинок може зруйнуватися.

Кореспонденти щоденної онлайн – газети Голос ІФ поспілкувалися із мешканцями цього будинку. Користуючись нагодою до Івано-Франківської міської влади з цією проблемою звернувся ветеран російсько – української війни Ігор Андрейчук (позивний Вуйко – куркуль).

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ просить комунальників та відповідальних за комунальне господарство чиновників Івано-Франківської міськради посприяти у вирішені проблем людей.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.