Концерт буде заблоковано! Артисти не можуть існувати поза політикою, бо культура – це і є велика політика!

Новини, Політика, Суспільство
Артисти не можуть існувати поза політикою, бо культура – це і є велика політика!  Про це на своїй сторінці у ФБ написав радник міського голови з питань безпеки та правопорядку в Івано-Франківська міська рада Назарій Кішак.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На сході Україні вже 8 рік йде війна з Росією, але, очевидно, не для всіх. Поки наші хлопці воюють за батьківщину, гинуть у нерівних боях, захищаючи суверенітет і незалежність України від зовнішнього ворога, ми закриваємо очі на неприйнятні речі, а саме гастролювання українських артистів до країни-агресора.

Думаю, не треба пояснювати наскільки абсурдною є ця ситуація. Здавалося б, за весь період війни такі випадки повинні були б викорінитись і залишитись у далекому минулому. Проте, на жаль, виступи продовжуються, і на це немає ніякої реакції не зі сторони влади, ні – суспульства.

Виступати перед Росією – низькокультурно і малоінтелектуально. Заробляти гроші в країні-агресора в умовах боротьби за територіальну цілісність та суверенітет – це блюзнірство, терпіти яке ми не будемо!

Ми повинні бойкотувати таких артистів, адже вони, виступаючи в Росії, зводять простори двох держав до одного – «русского мира».

Одним із співаків, який проміняв Україну на російські рублі є Артем Пивоваром. Ні власне коріння, ні принципи, ні гідність не заважає цьому співаку розважати прихильників Кремля.

Після першого ж виступув Росії Артему Пивоварову потрібно було заборонити в‘їзд до України. Але цього не сталося. Більше того концерти артиста продовжуються на два фронти.

Один із чергових виступів Артема Пивоварова планується 28 червня в Івано-Франківську.

Але його не буде!

Концерт буде заблоковано!

Ми не дозволимо продажним співакам вистувати на українській землі, яку вони проміняли задля слави і грошей. Артисти, які свідомо гастролюють в РФ після анексії Криму та початку військових дій на сході України, принижують гідність нашої держави.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.