На Прикарпатті поліція та рятувальники третій день шукають зниклу жінку

Кримінал, Новини, Суспільство, Туризм

У п’ятницю, 18 червня, о 07.45 до калуських рятувальників надійшов лист-звернення від Калуського відділу поліції, про розшук 83-річної жительки смт. Войнилів Войнилівської ТГ Калуського р-ну.

За повідомленням жінка близько 08.00 16 червня вийшла із дому в сторону сільського кладовища, що знаходиться в районі лісового масиву і подальше її місце перебування не відоме.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Калуський відділ поліції ГУ НП в області просив надати допомогу у проведенні пошуково-рятувальних робіт по виявлення зниклої в лісовому масиві. О 08.56 для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено рятувальників ПРВ м. Івано-Франківськ та кінологічного відділення.

О 10.20 розпочались пошуково-рятувальні роботи. Додатково о 11.35 залучили до проведення пошуків квадрокоптер.

Впродовж дня для проведення пошуково-рятувальних робіт в смт. Войнилів жінку шукали 37 рятувальників та 4 місцевих мешканців. Протягом дня 18.06.2021 р. вони обстежили лісовий масив та чагарники сторону с. Середнє та с. Павликівка на площі 18 га.

В суботу, 19 червня, до пошуково-рятувальних робіт залучили 23 рятувальників, 10 працівників поліції та 5 місцевих мешканців.

Станом на 15.00 провели обстеження лісового масиву та місцевості зі сторони смт. Войнилів (кладовище) в сторону с. Середнє, на площі 15 га.

Місце перебування особи невідоме, пошукові роботи припинили.

Надалі проводиться моніторинг, опитування очевидців та слідчі дії працівниками поліції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.