Привітання з Днем медичного працівника! (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Шановні медичні працівники !
Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ висловлює найщиріші вітання зі словами вдячності за Вашу благородну працю.

На передодні свята наші кореспонденти зустріли у місті Івано – Франківську Олега Овчара – заступника директора ДОЗ Івано – Франківської області в 2011 – 2016 роках, який звернувся із привітальним словом до медичних працівників:

«Доброго дня панове! Скоро вся медична спільнота в Україні святкуватиме День медичного працівника!

Я хочу від себе привітати працівників цієї найшляхетнішої професії з таким великим, гарним святом! Побажати в першу чергу їм здоров’я, добра, достатку їм, їхнім сім’ям, їхнім родинам, Божого благословення, а також щоб вони не забували за своє здоров’я в першу чергу адже вони у нас люди, які дарують  здоров’я радість своїм пацієнтам. Також хочу побажати їм вдячних пацієнтів. Які будуть завжди шанобливо відноситися до їх професії. Професійного Вам росту, успіху, добра та достатку! Зі святом Вам!» – зазначив Олег Овчар.

До медичної спільноти також звернувся лікар вищої категорії, голова ППО «Профспілка працівників екстреної та невідкладної медичної допомоги Прикарпаття» – Богдан Венник.

«Дорогі медичні працівники, колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята Дня медичного працівника!

Ваша праця завжди потрібна людям, ви стоїте на варті здоров’я українського народу. Даєте людям надію, зцілюєте хворих, тож у цей святковий день прийміть найщиріші вітання та побажання великого щастя, благополуччя Вам та Вашим родинам. Нехай у вашому домі завжди панує мир і спокій, злагода у серці доброта, а в справах мудрість!» побажав Богдан Венник.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.