Приїхали на конфлікт, а виявили наркотичні речовини: поліцейські Коломийщини розпочали кримінальне провадження (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
Опрацьовуючи виклик, працівники сектору реагування патрульної поліції Коломийщини запідозрили, що один з учасників конфлікту перебуває в наркотичному сп’янінні. При поверхневій перевірці патрульні виявили близько десятка згортків, ймовірно, наркотичних речових, які направили на експертизу.
17 червня близько 00:35 на лінію «102» надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками по вулиці Старицького в Коломиї. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці врегулювали суперечку.
Про це повідомляють на сторінці Коломийського відділу поліції, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням Дзеркало Медіа.
Спілкуючись з чоловіками, поліцейські помітили, що один із них сильно нервує та поводиться підозріло, як пізніше з’ясувалося недаремно. Правопорушник повідомив, що наркотики він зберігає для власного вживання. В межах слідства буде встановлено, де чоловік придбав наркотичні речовини та з якою метою.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.