З Днем дільничного офіцера поліції – привітання Ростислава Гудзінського керівника служби 2007 -2008 роках (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ щиро вітає усіх причетних з Днем дільничного офіцера поліції! Нехай щастить у Вашій нелегкій праці!

Подаємо привітання начальника відділу дільничних інспекторів міліції УМВС в Івано-Франківській області в 2007 -2008 роках Ростислава Гудзінського.

«Дорогі друзі дільничні офіцери поліції, шановні колеги – дільничні інспектори та помічники дільничних інспекторів, позаштатні дільничні інспектори міліції, рідні та близькі людей, які покликані захищати наш спокій та безпеку  – щиро вітаю Вас з професійним святом!

Знаю яку не легку, але таку потрібну людям Ви обрали професію, адже я офіцер міліції у третьому поколінні сам пройшов шлях від дільничного інспектора міліції до керівника цієї служби в області. У всі часи, у всіх країнах світу прототип дільничного інспектора є наріжним каменем системи МВС, поліцейський, який перший приходить до людей, є їх помічником і розрадником від народження і до кінця життя. Недарма нас іноді порівнюють із душ -пасторами, які вислухають і завжди допоможуть.

Нажаль в останні сім років особи, які  прийшли на людській крові до системи МВС не розуміють, а скоріше не хочуть зрозуміти важливості цієї служби, скоротили її тим самим фактично не даючи дільничним виконувати свої функції. До поліції, так як і до інших органів управління потрапили випадкові, далекі люди, іноді відкриті злочинці із кримінальним шлейфом, місце яких не в органах держуправління, Верховній Раді чи МВС, їх місце в тюрмі.

Але не думайте, що колись було працювати легше, завжди в системі МВС були люди, які шкодили професії, за радянських часів це були невдахи, яких у міліцію зсилали з партійних органів, за часів України до МВС потрапили люди, які були викинуті у зв’язку із професійною деформацією з армії та інших силових структур, які не хотіли вникати в нову професію, а відверто шкодили, яскравий цьому приклад недогенерал міліції та СБУ Кузніцов, який істотно знищив кадровий потенціал міліції.

Однак найбільше наша справа зазнала руйнування під час «Аваковських реформ», яскравий приклад патрульна поліція, від початкового складу якої залишилося не більше 20 відсотків особового складу. Злочинна переатестація, коли усіх працівників міліції назвали мало не злочинцями, тоді працівники МВС два роки знаходилися у підвішеному стані не визначеності, відповідно деградуючи та професійно деформуючись. Уявіть собі, якби на якомусь заводі усім робітникам сказали, що вони бракороби і без будь -яких причин клеймили і шельмували два роки. Зберіглося би це підприємство та виробництво? Звісно ж ні.

Тому не треба дивуватися, що з приходом до керівництва у міліції, а згодом і поліції непрофесійних кадрів, яких дбайливо роками виховували та вели по посадами кримінальні угрупування, а у деяких випадках навіть люди із злочинним минулим, судимостями поліція як орган перестав бути єдиним апаратом насильства, який мав би мав боротися із кримінальниками, як соціальним злом. Нерідко підрозділи поліції очолюють люди, які не те що не відкривали кодекс, а навіть не уявляють, якого кольору та книжка. Вони не знають, а відповідно не шанують та не поважають тих хто працював перед ними, ветеранів та пенсіонерів служби. Ось тому у нас, в обласному центрі бандити стріляють з гранатометів, та посеред білого дня б’ють адвокатів, погрожують та порушують замовні кримінальні провадження проти чесних журналістів та громадських активістів, за безглуздими доносами наслідників «яструбків», стукачів тих хто зрадивши присязі та й просто присязі елементарні совісті, пішов працювати на кримінальних авторитетів. Нажаль такі люди зараз заполонили систему управління, МВС та суди. Вони щодня своїми корупційними та непрофесійними діями роз’їдають з середини не просто систему, вони, як та тля- паразити руйнують основи Української держави.

Нетреба дивуватися, що чесні професійні люди не потрібні на керівних посадах в нашій державі, ось тому вони не можуть виграти нібито прозорі конкурси, ось тому нас, ще молодих пенсіонерів, які могли послужити державі не просто не кличуть на посади, а навіть не запрошують на свята до поліції. Їх не дуже розумні і професійно деформовані алкоголем, а іноді і наркотиками керівники розуміють, що на нашому фоні, команди -профі, які щороку розкривавить більше десятка резонансних злочинів – допомагаючи правоохоронним органам боротися зі злочинність будуть виглядати сіро.

Однак я та моя команда віримо, що настане в державі час, коли влада повернеться до людей обличчям, тоді їм згодяться сотні професіоналів.  А, ми у свою чергу завжди будемо готові очолити і йти в авангарді боротьби зі злочинністю, корупцією, агентурою різних іноземних спец.слуб, різноманітними покручами, які руйнують нашу країну, бути на вістрі наведення правопорядку, повернути в країну безпеку та впевненість людей у завтрашньому дні, віру в справедливість, віру в Закон, а не поняття. Я знаю, що хороших людей в Україні більше і ми переможемо гідру злочинності і як сказано у нашому Гімні – запануємо і ми браття у своїй сторонці, у своїй країні, великій державі Україні! Ще раз усіх зі святом!

Слава Україні!» – зазначив Ростислав Гудзінський.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.