Як в Івано-Франківській громаді відзначатимуть Зелені свята (програма)

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську анонсували заходи до Зелених свят.

Про це повідомив на оперативній нараді у міського голови у вівторок заступник директора Департаменту стратегічного розвитку, цифрових трансформацій, роботи із ЗМІ, комунікації з мешканцями Ігор Кінаш, пише інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Зокрема, на Зелені свята кілька храмів Івано-Франківської МТГ відзначатимуть храмові свята. У неділю, 20 червня, о 10.00 год відбудеться святкова Архієрейська Літургія в Соборі Святої Трійці ПЦУ на вул. Грюнвальдській, 1. Того ж дня, о 8.00, 10.00 та 12.00 у Храмі Зіслання Святого Духа УГКЦ, вул. Коновальця, 105 відбудеться святкова літургія та концерт.

Серед урочистих заходів планується виїзд до меморіального комплексу Дем’янів Лаз. Охочі можуть скористатися автобусами, які виїжджатимуть від Собору Воскресіння Христового та Преображення Господнього о 11.30 год. Крім того, відбудеться панахида за полеглими у боротьбі за волю та незалежність України.

Також у планах віче в селі Микитинці об 11.00 год, віче в селі Угорники об 11.30 год та похід процесії духовенства та мирян. Маршрут походу: Свято-Покровський кафедральний Собор ПЦУ – Площа Ринок – вул. Вітовського – вул. Лесі Українки – Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Мельника – Меморіальний сквер.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.