В графіку безкоштовних екскурсій відбулись зміни!

Новини, Суспільство, Туризм

27 червня відбудеться екскурсія «Promprylad.Renovation» замість театралізованої екскурсії. ЇЇ перенесено на 22 серпня!

Про це повідомляють в департаменті інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“В графіку безкоштовних екскурсій відбулись зміни! 27 червня відбудеться екскурсія «Promprylad.Renovation» замість театралізованої екскурсії.

Нагадуємо, що ці екскурсії потребують попередньої реєстрації.
Реєстрація на екскурсії буде розпочинатись за 6 днів до її проведення. Тобто на 27.06 реєстрація буде відкрита 21.06″, – йдеться у повідомленні.

Театралізовану екскурсію містом в рамках сезону безкоштовних екскурсі Івано-Франківськом, яка була запланована на неділю, 27 червня, перенесли на 22 серпня. Вона була однією з найочікуваніших для місцевих мешканців та краєзнавців, які знають історію Івано-Франківська в ообах.

Додамо, що цьогорічний сезон безкоштовних недільних екскурсій Івано-Франківськом стартував у травні цього року. І триватиме до жовтня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.