Адмінсуд в Івано-Франківську знову грубо порушує українські закони (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Івано-Франківський окружний адміністративний суд, який незаконно захопив ДП УДКТІагротранс та викрав належні підприємству бухгалтерські, кадрові документи, архів та інше знову грубо порушує закон.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

11 червня 1-й заступник директора ДП УДКТІагротранс Ростислав Гудзінський хотів записатися на особистий прийом до керівництва цього горезвісного суду, однак виявилося, що працівниця «Фіміди» навіть не знає чи проводяться такі прийоми і який їх порядок. Проникавши більше 40 хвилин до представників вкраденого адмінсудом підприємства УДКТІагротранс так ніхто і не вийшов.

також читати: 232 голоси депутатів “ЗА” відновлення конституційних та трудових прав працівників УДКТІагротранс у Івано-Франківську (відео+фото)

Така поведінка трударів «мантії та молоточка» вказує на повну деградацію працівників цієї «судової установи», які зухвало не встидаючись порушують українські закони.

Вчергове  звертаємося до президента України Володимира Зеленського, голови Уряду Дениса Шмигаля, голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука та Судової адміністрації України з риторичними запитаннями, чи може бути в Україні правосуддя, реформи та інвестиційний клімат, якщо суди у нас викрадають підприємства і викидають людей на вулицю? Коли ви панове можновладці почнете наводити лад в Україні? Коли злочинці будуть покарані? Коли вже прийде та «весна»?

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.