123 дні разом: скуті ланцюгом харків’яни розходяться

Новини, Суспільство

Завтра, 17 червня, харків’яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова знімуть з рук ланцюг, яким були скуті чотири місяці. Також пара вирішила розірвати стосунки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на BBCУкраїна.

“Ми абсолютно різні люди. Тому не варто мучити одне одного. Ми спокійно все обговорили й вирішили розійтися”, – поділився Олександр.

Хлопець додав, що вони поважають рішення одне одного.

Руки Олександра й Вікторії були скуті ланцюгом 123 дні. Завтра ланцюг знімуть у присутності експерта “Книги рекордів України”. Це підтвердила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

“17 червня 2021 року о 12:00 у Києві експерти Національного реєстру рекордів України звільнять закуту в ланцюг молоду пару. Відомі харків’яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова прожили рука об руку 123 дні, що визнано рекордом України. На цей час пара оголошує не лише про припинення цього унікального експерименту, а й, на жаль, про припинення стосунків. Ланцюг зніматимуть на тому ж місці, де чотири місяці тому, у День святого Валентина, пара наважилася на рекорд: поблизу скульптури “Єднання” на Дніпровській набережній у Києві”, – сказала Лана Вєтрова.

Імовірно, Олександр і Вікторія зможуть претендувати на світовий рекорд, але про це буде відомо пізніше.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.