В Івано-Франківському обласному роддомі справжній “потоп”, вода витікала майже добу

Відео-новини, Новини, Суспільство

Близько доби 12 та 13 червня у Івано-Франківському перинатальному центрі у наслідок прориву труби в одному із відділень витікала вода.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На вулиці у цей час зі стелі одного із переходів адміністративного корпусу роддому лив справжній дощ. За час аварії з мережі водопостачання витекло багато тон води, були пошкоджені приміщення та майно. Починаючи із 16 години 12 червня наші кореспонденти  намагалися зв’язатися із адміністрацією Івано-Франківського перинатального центру та повідомити про аварію, однак на дзвінки ніхто не  відповідав.

також читати: Будинок ДБР у Франківську протік, чи «непротече» робота поважного органу… (відео)

За словами представників Івано-Франківського пренатального центру, яких на місці аварії зустріли наші кореспонденти,  воду перекрили лишень близько 13.00 годин 13 червня. Корупційні скандали, судові позови та кримінальні провадження вже давно стали візитівкою КНП «Івано-Франківський перинатальний центр», отож воно й не дивно, що там панує безгосподарність та байдужість до збереження громадського майна. Один із працівників КНП пожартував, що сталася «диверсія», а вчинили її «сепаратисти»…

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ звертається до голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука взяти на особистий контроль ситуацію, яка склалася у вказаному КНП, притягнути винних осіб до суворої відповідальності та нарешті навести елементарний порядок в роботі такого важливого медичного закладу області.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.