Прикарпатські обранці перемогли на ІХ всеукраїнській спартакіаді серед депутатів (фото)

Новини, Суспільство

Збірна команда депутатів Івано-Франківської області всьоме здобула перемогу на ІХ всеукраїнській спартакіаді серед депутатів всіх рівнів.

Про це повідомив голова облради Олександр Сич у Facebook, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Ми — знову чемпіони Всеукраїнської спартакіади депутатів! Інтрига тривала до останньої секунди останнього ігрового матчу спартакіади. Вона вже позаду, і я дякую кожному учасникові нашої згуртованої команди й кожному, хто всі ці дні вболівав та молився за нас!”, — йдеться у дописі.

Прикарпатські обранці перемогли на ІХ всеукраїнській спартакіаді серед депутатів

Змагання відбувалися у Чорноморську на Одещині. За підсумками спартакіади, в індивідуальних видах прикарпатські обранці вибороли дві золоті та одну бронзову медалі. Зокрема, депутат обласної ради Микола Вітенко посів першу сходинку серед шашкістів-чоловіків, депутатка Надвірнянської міськради Ірина Кащенко завоювала бронзу у шашках серед жінок.

Ще одне золото виборов депутат Городенківської міської ради Ігор Терлецький в настільному тенісі серед чоловіків.

Прикарпатські обранці перемогли на ІХ всеукраїнській спартакіаді серед депутатів

Франківщину на змаганнях представляли 23 депутати, які за результатами обласної спартакіади стали найкращими. Очолив збірну команду голова обласної ради Олександр Сич.

Упродовж п’яти днів обранці змагалися у п’яти видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи та шашки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.