Горотерапія: для ветеранів АТО/ООС організовують безкоштовний похід в Карпати

Новини, Суспільство

На 23-25 липня волонтерський рух Nomad.live влаштовує безкоштовний похід в гори для учасників бойових дій на сході України.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці руху, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зазначається, що провідником горами буде досвідчений турист Олексій Кушнєр.

Маршрут планується такий: Франківськ – Дземброня – ПІЧ – Бребенескул – Говерла – Козьмещик – бус до Івано-Франківська.

Кількість місць: 10-12 людей.

З Івано-Франківська планують вирушати бусом до Дземброні, і звідти розпочати рух у в напрямку вершини Піп Іван Чорногірський.

Щоб піти в похід, потрібно заповнити Анкету за посиланням. Потім відписатися в особисті повідомлення Ользі Олександрівській.

Також організатори закликають, якщо хтось має бажання допомогти проекту, надсилати пожертви на картку 4731185602488071 – Дячук Віталій.

Про проєкт

Керівником проекту Nomad.live є колишній солдат-доброволець та мандрівник з досвідом проходження Великого Гімалайського Шляху Віталій Дячук.

Коли він повернувся восени 2015 року з фронту, зіткнувся з певними психологічними складнощами, було дещо важко адаптуватися до цивільного, мирного життя. Віталій почав лікувати себе походами в гори. Згодом організував волонтерський рух і почав допомагати побратимам.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.