Бігус розповів про історію появи “плівок Медведчука” (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Журналіст-розслідувач Денис Бігус та ведучий Bihus.info розповів про те, як були створені “плівки Медведчука.

Про це він розказав у новому відео, яке було опубліковане на YouTube, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Бігус повідомив, що плівки були записані українськими спецслужбами з 2014 року. У рамках масштабної спецоперації спецслужби були задіяні СБУ та Головне управління розвідки Міноборони. За його словами, спецслужби записували записи телефонних розмов “усіх, до кого могли дотягнутися”. Денис Бігус також додав, що у руках журналістів опинилися саме записи СБУ.

“Писали не лише телефон Медведчука, а й інколи його співрозмовників – перш за все це стосується його розмов з терористами. Тобто деякі розмови в нас були у двох екземплярах”, – повідомив він.

Також у редакції опинилися записи, які не мають відносин до Медведчука, як, наприклад, дзвінки ватажків терористів у Кремль.

Бігус також підкреслив, що при публікації записів вони не здійснювали жодної селекції. Він зазначив, що отримані записи були дуже хаотичними.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.